"La muntanya m’ha fet lliure."
Georges Sonnier.

INSCRIPCIONS ANITCIPADES VIª CIM-I-TOMBADA. 17 març 2013

Recorda: 8a CIM-I-TOMBADA. Diumenge 15 de març de 2015.

Pre-inscripcions:

https://docs.google.com/forms/d/1iQzLvNJtAUc6P_d-G3KlBBZrPrxEh9VwFRRgCDvtGsU/viewform?c=0&w=1Més informació en aquest mateix blog.


FES-TE SOCI DEL CENTRE EXCURSIONISTA TOSSA

Envia'ns un correu electrònic a cetossa@gmail.com demanant fer-te'n soci i t'enviarem tota la informació la respecte. Fins aviat!

LLICÈNCIES FEDERATIVA FEEC 2012

18.1.10

FOTOS: Camí Vell de Montllor

El passat 10 de gener vam fer l'excursó pel que podria ser el camí més antic de Montllor. Amb en Josep Santané com a guia ens vam enfilar fins a les pedres que veiem a Montllor des de la plana, i tal com ja deiem a la informació de l'excursió vam gaudir de vistes que no per ja conegudes perden la seva extraordinària bellesa. Aquí en penjem un tast, i esperem que us provoquin una sana enveja, i una mínima sensació de culpa per no haver-nos acompanyat.

El dia despertava una mica enteranyinat tot i que al final va sortir el sol.Seguint la carena de la serra del Murtaràs ens trobem una llarga paret de pedra, qui sap si era l'antic recorregut que feia el camí de Montllor.


El sol ja apareixia i el dia ens seguia regalant boniques estampes de la nostra vila.

La Neula tampoc no es va voler perdre aquesta excursióAquesta vegada erem poquets, i això que sortiem a les 9:00 h, vam gaudir del dia en Josep, la Naàlia, na Marta, la Neula, na Rosa, l'Ada, en Xavi i en Gabriel.En Josep assenyala la "porta de pedra", fixeu-vos-hi perquè més tard us mostrarem les fotos que vam tirar des d'allà.

Anem guanyant alçada i prespectiva sobre el poble, el Cap de Tossa i la mar.

El Cap de Tossa i la Vila Vella emmarcats per la "porta de pedra".


Al cap d'uns minuts esmorzàvem amb aquestes fanàtiques vistes. El temps també ens va regalar una bona estona de sol mentres esmorzàvem.I per acabar, que seria d'una excursió sense l'obligada auto-foto??...
Us esperem a la propera excursió

1 comentari: