"La muntanya m’ha fet lliure."
Georges Sonnier.

INSCRIPCIONS ANITCIPADES VIª CIM-I-TOMBADA. 17 març 2013

Recorda: 8a CIM-I-TOMBADA. Diumenge 15 de març de 2015.

Pre-inscripcions:

https://docs.google.com/forms/d/1iQzLvNJtAUc6P_d-G3KlBBZrPrxEh9VwFRRgCDvtGsU/viewform?c=0&w=1Més informació en aquest mateix blog.


FES-TE SOCI DEL CENTRE EXCURSIONISTA TOSSA

Envia'ns un correu electrònic a cetossa@gmail.com demanant fer-te'n soci i t'enviarem tota la informació la respecte. Fins aviat!

LLICÈNCIES FEDERATIVA FEEC 2012

23.10.12

Dissabte 27 d'oct 2012.ASCENCIÓ AL GRA DE FAJOL GRAN I CRESTA FINS GRA DE FAJOL PETIT

SORTIDA: 7:00h  de la terminal d'autobusos. Hi anirem en cotxes particulars.

TIPUS: Alta Muntanya

DESNIVELL: + 700 m

TEMPS APROXIMAT: 3h:30 - 4h30m

Sortirem de l'aparcament del Refugi d'Ulldeter i seguirem el sender fins el refugi. Del refugi continuarem fins el conegut Coll de la Marrana. D'aquí pujarem al Gra de Fajol Gran (2708 m). Des del Gra de Fajol Gran , anirem a buscar el Gra de FAjol Petit (2563 m). Per aconseguir-ho seguirem una cresta fàcil i sense grimpades. Tindrem una vista del Circ d'Ulldeter, de la Coma d'Ossi , el cim Pasturia , el Balandrau i el Pic de la Dona.

Baixarem directament per una tartera fins al refugi d'Ulldeter.

Cal portar esmorzar i dinar.

És obligat portar botes de muntanya que agafin bé els turmells. Recomanable portar pals de caminar. Cal portar roba d'abric, gorro, crema solar, guants, i roba adequada a les condicions metereològiques.

És recomanable estar Federat per participar a l'excursió. En cas de no estar Federat, el CET posa a disposició dels participants una assegurança temporal d'un dia a través de la FEEC, que costa 5,00€ i que és decisió de cadascú contractar o no. El CET no es fa responsable en cas d'accident o incidències de les persones que hagin declinat contractar l'assegurança. Qui vulgui estar cobert haurà de pagar els 5,00€ al moment de trobar-nos a la terminal.

INDISPENSABLE INSCRIURE'S ABANS. DATA LÍMIT INSCRIPCIONS : Divendres 26 a les 13h.
INSCRIPCIONS: Àngela Escudero 972 340 993. Tà Saràbia: 600 044 745

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada