"La muntanya m’ha fet lliure."
Georges Sonnier.

INSCRIPCIONS ANITCIPADES VIª CIM-I-TOMBADA. 17 març 2013

Recorda: 8a CIM-I-TOMBADA. Diumenge 15 de març de 2015.

Pre-inscripcions:

https://docs.google.com/forms/d/1iQzLvNJtAUc6P_d-G3KlBBZrPrxEh9VwFRRgCDvtGsU/viewform?c=0&w=1Més informació en aquest mateix blog.


FES-TE SOCI DEL CENTRE EXCURSIONISTA TOSSA

Envia'ns un correu electrònic a cetossa@gmail.com demanant fer-te'n soci i t'enviarem tota la informació la respecte. Fins aviat!

LLICÈNCIES FEDERATIVA FEEC 2012

18.11.09

Sortida 29 novembre i sortida 6 de desembre

Hola socis i amics del Centre Excursionista Tossa.
Us avancem les dates de les dues properes sortides que tenim programades. En el termini d'una setmana rebreu la informació ampliada.

Us l'enviem ara, per tal que us aneu progamant les properes setmanes, ja que en les dues properes sortides serà indispensable la inscripció prèvia ja que hi anirem amb autocar.

Les dues sortides que estan totalment confirmades són la del 29 de novembre als Aiguamolls de l'Empordà, i la del 6 de desembre Mollo-Coll d'Ares-Prats de Molló seguin la ruta de l'exili.


Els Aiguamolls de l'Empordà 29 de novembre

Serà una sortida sense cap desnivell, apte per a tothom i ideal per anar amb la mainada.

Coneixerem la seva flora i fauna, i tota la diversitat d'aus que hi habiten aprofitant la benevolença

que l'entorn els hi ofereix. REBREU MÉS INFORMACIÓ AQUESTA SETMANA.Molló-Coll d'Ares-Prats de Molló. 6 de desembre. LA Ruta de l'exili.

Serà una sortida amb un desnivell suau d'uns 500 m (igual que cadiretes, però amb menys pendent) i amb una duració efectiva de caminada de 4 hores i 15 minuts. Resseguirem una de les rutes que van seguir els exiliats republicans a principis del 39 fugint de l'exercit espanyol. Aprofitarem per conèixer una mica més de la història del nostre pais enllaçant les dues viles de Molló i Prats de Molló, que un dia van formar part del mateix pais, Catalunya, i que van ser separades mitjantçant una frontera a partir del Tractat dels pirineus del 1659. Després de la caminada dinarem a Prats de Molló. REBREU MÉS INFORMACIÓ PROPERAMENT.Esperem la confirmació de la vostra assistència. Properament ampliarem la informació de les sortides i dels seus preus.Ens veiem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada