"La muntanya m’ha fet lliure."
Georges Sonnier.

INSCRIPCIONS ANITCIPADES VIª CIM-I-TOMBADA. 17 març 2013

Recorda: 8a CIM-I-TOMBADA. Diumenge 15 de març de 2015.

Pre-inscripcions:

https://docs.google.com/forms/d/1iQzLvNJtAUc6P_d-G3KlBBZrPrxEh9VwFRRgCDvtGsU/viewform?c=0&w=1Més informació en aquest mateix blog.


FES-TE SOCI DEL CENTRE EXCURSIONISTA TOSSA

Envia'ns un correu electrònic a cetossa@gmail.com demanant fer-te'n soci i t'enviarem tota la informació la respecte. Fins aviat!

LLICÈNCIES FEDERATIVA FEEC 2012

16.11.09

Com fer-se soci/a del CET ?

Per fer-te soci del nostres centre és molt senzill. Només has de fer d'omplir el següent formulari i tenir moltes ganes de fer excursions per la muntanya.

1.- Emplena el formulari que trobaras al següent enllaç

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dG9FTGhZaks2aVFGcVdCVzRUUkZHM3c6MQ 

2.- Un cop emplenat el formulari, envia un e-mail a l'adreça del Centre Excursionista Tossa per tal de confirmar la teva alta com a soci. El nostre e-mail és el següent:

cetossa@gmail.com

La quota anual són de 15€ que es cobraran a través del comte bancari del soci a principi d'any.

T'entregarem en mà el teu carnet de soci, o el rebràs per correu. El carnet et servirà per disposar de millors preus a l’hora de realitzar les excursions programades del centre i a la vegada estaràs contrubuint a què el CET pugui organitzar més activitats.

A més a més si ets soci/a del centre excursionista pots accedir a les llicències federatives del FEEC ( Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya ) i FEDME ( Federació Espanyola D’esports de Muntanya i Escalada ).

Anima't! T’hi esperem !!!!